Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska Breakare Podcast

Svenska Breakare är podcasten där vi lyftar fram de personer som på ett eller annat sätt har påverkat den svenska breaking/ breakdans scenen. Ni får träffa intressanta människor som berättar om hur de hittade in i dansen, vad som hände sen och hur deras liv ser ut idag. Men vi pratar också om hur framtiden ser ut för dansen. Podden produceras av Fredrik Öjbro och Björn Hagstedt med bidrag från Riksorganisationen för breaking Devote. Det grafiska arbetet är gjort av Antonio Magana. Avsnitten släpps varannan vecka. Jämna veckor på söndagar.

Feb 25, 2017

Melinda aka Messy Mel dansresa började i Norrköping, gick via Åsa Folkhögskola till Stockholm vidare till Malmö där hon bor och verkar för tillfället. En dansare som har visat vägen för flera B-Girls i Sverige. Hon har arrangerat B-Girl camps och visat Sverige vilken kompetent dansare hon är. Ett riktigt...


Feb 11, 2017

I dagens avsnitt från ni träffa en mytomspunnen legend från våra norra delar. Eller närmare bestämt Umeå. 

Fantastiska historier som går allt ifrån att bli döpt i en längdskidåkningspokal till att träna kung-fu i flera år uppe på ett berg i Kina, till att starta dansgruppen "Beef Noodles"