Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska Breakare Podcast

Svenska Breakare är podcasten där vi lyftar fram de personer som på ett eller annat sätt har påverkat den svenska breaking/ breakdans scenen. Ni får träffa intressanta människor som berättar om hur de hittade in i dansen, vad som hände sen och hur deras liv ser ut idag. Men vi pratar också om hur framtiden ser ut för dansen. Podden produceras av Fredrik Öjbro och Björn Hagstedt med bidrag från Riksorganisationen för breaking Devote. Det grafiska arbetet är gjort av Antonio Magana. Avsnitten släpps varannan vecka. Jämna veckor på söndagar.

Apr 22, 2017

Toju aka Dirty Jens är rapparen som blev känd för större delen av sveriges befolkning med sin grupp "Sjukstugan" och hitten "Zig Zag". Det de flesta inte vet är att Tojus väg in i Hip Hopen var via breakingen. Tillsammans med hans dåvarande crew "Feed the Floor" reppade de hårt och lyckades bygga ett...


Apr 8, 2017

Hacim Boukhezzar är personen som varenda breakare i Sverige har en uppfattning om. Vi pratar om hans sätt att se på breaking. Vad är det som har hänt egentligen under hans karriär? Vad anser han är viktigt och vad ska vi fokusera på framåt?