Preview Mode Links will not work in preview mode

Svenska Breakare Podcast

Svenska Breakare är podcasten där vi lyftar fram de personer som på ett eller annat sätt har påverkat den svenska breaking/ breakdans scenen. Ni får träffa intressanta människor som berättar om hur de hittade in i dansen, vad som hände sen och hur deras liv ser ut idag. Men vi pratar också om hur framtiden ser ut för dansen. Podden produceras av Fredrik Öjbro och Björn Hagstedt med bidrag från Riksorganisationen för breaking Devote. Det grafiska arbetet är gjort av Antonio Magana. Avsnitten släpps varannan vecka. Jämna veckor på söndagar.

Oct 18, 2017

Under Svenska Mästerskapen i Breaking 30 september 2017 var det ett panelsamtal kring hur breaking kan bli mer inkluderande för andra grupper. Är det något inom dansen som gör att vissa av typer av människor inte känner att de vill fortsätta? Gör utövarna något som gör att personer tröttnar? 

Paneldeltagare;...


Oct 1, 2017

Dagens avsnitt har en historisk ny form. Två gäster på samma gång. Varför undrar ni? Jo för att dessa två herrar råkar ha växt upp ihop och varit i samma crew under deras respektive karriärer. Satt nytt rekord i SM sammanhang gällande antalet titlar inom Crew kategorin med deras grupp Grounded. Började de...